Wednesday, November 16, 2011

Musim Hujan


Sekarang ni asal petang je ujan. Maka hari2lah kesejukan dok dalam ofis ni. Macam2 dah pakai xnak kasi sejuk, tapi still sejuk jugak.

Kalo sejuk, automatically perut rasa lapar.

pics credited to Google
Saya tengah lapar sebenarnye ni ;p --> motip bagitau kt sni?



p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.