Tuesday, November 29, 2011

Musim Orang Kahwin

Sekarang ni kan musim cuti sekolah. So memang banyak sangat wedding invitation yang aku dapat. Last Saturday, aku balik Muar. Ingatkan sempatlah nak attend wedding kawan sekolah rendah aku. Dah lama sangat xjumpa dia. Rupe2nya xsempat nak attend wedding tu sebab jalan nak balik Muar aritu terlampau busy and aku pergi menyinggah kenduri rumah cousin kat seremban.

Malam tu aku datang rumah dia hantar hadiah je. Xsempatla pulak nak amik gambar sebab aku ada hal lain plak.

- gambar ni kredit to her fb -
Congratulations Marina and husband! Semoga korang berbahagia ke akhir hayat. Jadilah isteri yang mithali :)

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.