Friday, November 11, 2011

Saya Menang Contest Eyriqazz!!

Pagi ni buka email, sekali ternampak Eyriqazz ada tinggalkan komen kat latest post aku. Siap cakap Tahniah lagi.


Ni mesti pasal contest Teka Silang Kata kat blog dia yang aku masuk semalam tu.Even dapat saguhati je, tapi aku happy sebab soalan contest sangat mencabar. Terpaksa refer kat semua video Samsung Galaxy Note yang terbaru tu. Kena tengok n dengar betul2.Kalau x memang xdapatla jawapan. Memang pecah otak la nak menjawab nye.


Thank You Eyriqazz

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.