Wednesday, December 28, 2011

GIVEAWAY FROM WWW.KAKINAKL.COM






Siapa pernah baca blog K.Ina? Dia ada buat Giveaway sekarang ni. Jom join beramai2!!!

 3 sebab kenapa baca blog K.Ina KL 
- Dalam blog ni banyak k.ina kongsi resepi. So bolehlah saya try resepi tu jugak dekat rumah :) Banyak yang menjadi
- Disebabkan K.Ina ni rajin pergi event Nuffnang, so saya sukalah baca sebab bukan senang nak join event2 Nuffnang. Cara akak bercerita dalam blog santai je. Senang nak paham. Lagipun saya tau, akak ni friendly orang nye :)
- Loading laju je. Xbanyak widget yang bersepah2. Senang nak baca.



GIVEAWAY FROM WWW.KAKINAKL.COM di taja oleh  





p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

1 comment:

kak ina kl said...

salam ..terima kasih sudi join yer...tunggu keputusannya nanti

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.