Monday, December 19, 2011

Mamai

Pagi tadi, masuk bilik air...Amik berus gigi




+ facial foam


- berusla gigi as usual -

Lepas tu macam pelik plak...

Apsal la hari ni xde rasa mulut berangin time berus gigi.Rasa pun lain macam je ni..Confuse jap...


Rupa2nya aku tersalah letak ubat gigi. bukannya colgate /darlie/fresh 7 white... Tapi OLAY FACIAL FOAM yang jadi ubat gigi pagi tadi.hahhaa

Patutla xsedap langsung. xfeel berangin pagi2 buta ;p

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.