Friday, December 30, 2011

Menang voucher dari Sugarscarf

Instant hijab dari Sugarscarf ni memang dah jadi favourite aku. Kain best, colour and corak pun banyak variety. Baru2 ni aku menang voucher 'Share New Updates from Sugarscarf'. So dapatlah 1hijab.


Ni la tudung yang aku pilih. Cantik kn? Baru je sampai parcel kat ofis. Material kain lycra dia memang best. Awning pun cantik. Xsabar nak pakai :)


Kalau korang rasa nak beli instant hijab Sugarscarf ni, pergila check website diorang. Banyak lagi yang available.

Kalau sape yang pernah tengok cite Tentang Dhia tu, Sugarscarf adalah penaja tudung untuk drama Tentang Dhia.

- all photos credited to Sugarscarf.com -




p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.


banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.