Friday, December 9, 2011

The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay


Aku selalu gak baca blog Nisa Kay ni. So baru2 ni dia ada launch giveaway. Hadiah menarik gila ok. Harusla aku xnak lepaskan peluang. Sponsor2 hadiah kemain banyak betul. Almaklumlah orang nye famous, cantik plak tu. Kalau korang nak tau hadiah ape, clickla link ni - Senarai hadiah The Ultimate Year End Giveaway

Dekat bawah ni adalah list semua sponsor2 "The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay"
So korang2 yang baca entry ni, jomlah join giveaway ni. Banyak hadiah2 yang best. Cepat2!!!! Nanti mention ye korang tau giveaway ni dari blog aku - stormz

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

3 comments:

yana lyana said...

good luck, awak..
salam singgah :)

yana lyana said...

good luck, awak..
salam singgah :)

Miraro said...

salam. MIRARO pun join jugak. GUDLUCK dear ;)*lawaa belog.

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.