Monday, January 16, 2012

Blog yang boleh pecah perut and berilmiah

Hari ni aku nak share dengan korang 2 blog yang selalu sangat aku baca. Entry diorg berdua ni sangat senang nak difahami. Memang banyak input yang boleh dapat and at the same time boleh buat korang ketawa xhengat dengan gaya penceritaan diorg ni. Serius best baca blog diorg ni :)

Rasa Hati
Yang Penting Rupa

Terjahla 2 blog ni sekarang. Xrugi baca.heheh

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

2 comments:

zulfikar hazri said...

Terimakasih sebab selalu baca blog saya. Kita kongsi ilmu kita serius, kita melawak, melawak betul2 kan :)

thanks ye :) hehehe

stormz said...

byk jgk input yg sy dpt after bc blog awk.part lawak mmg mlawak btl smpai skt perut ni tahan gelak

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.