Monday, January 9, 2012

Congrats K.Ezani @ 1st Masterchef Malaysia

Rasanya 1 Malaysia dah tau yang Ezani Farhana adalah pemenang pertama Masterchef Malaysia. Penuh timeline twitter and wall fb dengan ucapan congrats to her SEBAB...........






Kak Ezani adalah ex-schoolmate aku :) Dorm dia sebelah dorm aku je dulu. She's one of the best student in STF, drum majorette. Memang bersemangat SERIKANDI semua STFians malam tadi.Memang bangga sangat ada senior yang pandai and berbakat besar macam dia.

Follow her now!
Twitter: @ezanimonoto
FB: Ezani-Masterchef-Malaysia
Blog: ZestByEzani 


p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.