Thursday, January 12, 2012

Kagum dengan budak ni

Tadi time boring nak buat keje, blogwalking jap kat blog Hazrey. Kat dalam blog tu ade video pasal 2 orang budak yang sangat amazing. Korang tengokla sendiri ni.

 
"When Ellen saw 8-year-old Sophia Grace and her 5-year-old cousin Rosie perform, she wanted them on the show right away. And they're here! All the way from England, these two amazing girls performed a Nicki Minaj song, and you just have to see it to believe it."

Pastu Ellen ni bawa Nicki Minaj jumpa budak2 tu. Harusla diorang terus excited especially Sophia Grace.



p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.



banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.