Tuesday, January 10, 2012

Mau order?


Siapa rasa nak order blueberry cheese tart dengan aku, dipersilakanlah ye.....dijamin sedap n saiz dah dibesarkan sikit. Thanks Noddy sebab komen tart aku haritu :)

Kalau korang xsuke blueberry, boleh jugak amik filling strawberry, coklat atau pun kiwi.

Minimum order 30biji = RM25.

Kalau nak order, bolehla isi order form ye. nanti aku reply semua email2 korang tu :)

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

4 comments:

Nadia Nazifah said...

like! tart ko mmg sedapppp!

stormz said...

@Nadia Nazifah Tq noddy :)

madammondoq said...

i suka cheesetart!!! yummy!!

stormz said...

@madammondoq: blhla madam order.heheh

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.