Monday, January 9, 2012

My 1st Cheque for 2012



Thanks Nuffnang. Happy sangat dapat cek ni even sikit je pun. Saje cash out kan biar nampak sebagai permulaan 2012 yang best :)

Sebenanrnya dah banyak kali aku dapat cek, tapi pemalas lipas nak update dalam blog. Hopefully lepas ni makin masyuk. Owh, aku pun harus rajin update blog. BE kat blog ni dah xde. Blog Coklat aku tu plak yang ade BE even ciput je pun. Syukur!

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

1 comment:

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.