Friday, January 20, 2012

Underworld: Awakening

- pic credit to ImDb -
When human forces discover the existence of the Vampire and Lycan clans, a war to eradicate both species commences. The vampire warrioress Selene leads the battle against humankind. (source from ImDb)
Malam tadi pergi tengok movie Underworld ni dengan En Tunang. Dah lama xpergi dating tengok movie. Dua2 busy memanjang je. So kitorang tengok la Underworld ni sebab tu je tiket yang available pukul 9. Dah habis tengok baru la En Tunang cakap yang movie ni dah ada banyak sequel. Patutla aku ni satu hape pun xpaham masa movie ni start.

So far aku pahamla sequel yang ni. Selene tu dah ada anak hybrid dengan Lycans tu. Pastu dia nak selamatkan anak dia tapi geng2 Lycans yang jahat aka saintis2 Antigen ni pergi culik anak dia untuk buat eksperimen. Tapi Selene dapat jugak selamatkan anak dia.

Overall okla movie ni. So siapa2 yang dah pernah follow Underworld ni, better korang tengok sequel yang ni plak.


p/s: smart plak tengok costume yang Selene tu pkai ;p

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.