Monday, February 20, 2012

Gino's Pizza & Pasta | Italian Restaurant

Tak ingat bila pergi Gino's Pizza & Pasta ni. Tapi yang aku tau time nak pergi jengah adik aku yang keje kat Hulu Langat haritu kitorang ni sebokla pikir nak makan dekat mana. Dengan ayah aku sakit gigi n kitorang adik beradik nak makan selain dari nasi, so terus tuju kat Gino's Pizza & Pasta je.

Sebenarnya dah lama nampak restoran ni. Tapi xpernah singgah je. Xingat tempat ni kat area mana. Yang penting before sampai area My Mydin. Pastu restoran ni kat selekoh. Dari jauh dah boleh nampak. Parking senang je. Dalam restoran tu ada parking.

- signboard kat luar. Tinggi -
- siap ada pool bar -
Biasa pool bar ni ada kat area swimming pool kat hotel. Kat Gino's ni pun ada jugak. Tapi tepi tu kolam ikan jela.hehhe






- gambar tuan tanah mesti kena ada -
Kalau xsilap, owner Gino's ni orang Itali sebab time dia amik order tu ade bunyi accent dari sana. Muka pun lain.

- Hawaiann Pizza -

- Lasagne -

- Meatball Spagetti -
Overall food was ok and delicious! Kenyang gila..Boleh datang lagi next time kalo pergi Hulu Langat.


p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

6 comments:

Nava Krishnan said...

Lovely food venture and that lasagne looks very tempting.

Anonymous said...

Saya org Hulu Langat, hari2 lalu dpn ni mmg perasan ada Gino's Pizza & Pasta kat sini (Sg. Serai) tapi tak prnah prgi pun. Sebelum dibuka tak ada apa2 promosi or info (barner @ anything) tiap2 mlm lampu & lambang gino's pizza menyala terpasang, tapi pintu tertutup aje. Dah dlm sebulan baru pintu pagar dibuka tapi tak taulah dah broprasi ke blum. Sbb x nmpk pun ada customer dtg. Tak ada announcing & information langsung, x lama tu bru ada 1 or 2 kereta park dlm tu tapi x tau lah customer atau tuan premis. Tu yg confuse nak pergi. Sekarang ni pun mcm tak ramai aje yg dtg. Tapi tak apa dah dpt info berguna ni ada masa free nanti nak trylah.

iylia said...

@Nava Krishnan very temting n nice :)

iylia said...

@Anonymous Tryla terjah. sy pn igt restoran ni rmai org.tp time msuk kt situ ade 1family je tgh mkn

fantasy said...

my grandpa,,GINO...

arieon said...

Nampak macam sedap je. Nasib baik aku jauh. hehehe..

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.