Thursday, February 23, 2012

Karnival Wow Putrajaya 23 - 26 Feb 2012

Siapa2 yang free weekend ni, jomla kita sama2 pergi Karnival Wow Putrajaya. Ada banyak aktiviti menarik kat sana.

InsyaAllah aku akan pergi menyesakkan jalan n parking kat sana nanti :p kalau korang nak tau aktiviti ape yang ada kat sanan, click la link ni - Senarai Aktiviti Karnival Wow Putrajaya 2012

- kredit to Portal Rasmi Pernadanan Putrajaya -


p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.


banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.