Thursday, February 16, 2012

Luna Shoppe's Giveaway


Pagi2 ni nampak Nisa Kay review blog Luna Shoppe. Lepas baca harusla nak click link blog Luna Shoppe tu. Rupa2nya ada giveaway tengah dijalankan. Aku pun nak tryla mana la tau kot2 ade luck boleh menang hadiah. Bukannya susah pun nak join giveaway ni.

How to join Luna Shoppe's Giveaway?
  1. Create an entry Title: Luna Shoppe's Giveaway
  2. Place the banner and link to lunashoppe.blogspot.com
  3. Tag 3 active blogger friends
  4. Copy paste URL of your entry to the comment space below
  5. Follow Luna Shoppe's blog and LIKE Luna Shoppe's FB Page
  6. Send your URL before 20th Feb 2012
  7. Winners will be randomly selected. Good luck!

Nak tag 3 orang ni :)
- MeriahCeria
- Noddy
- Semua readers yang baca blog ni :)

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.