Friday, February 17, 2012

Pagi2 mood dah hilang

Pagi2 tadi dengarla bunyi sms masuk. Selalu pagi2 time nak pergi ofis tu sms dari Hafiz yang selalu masuk. Tapi rupa2nya bukan sms dia plak pagi tadi. Tapi sms dari Anonymous. Ntah mana dia dapat no  aku pun xtaula.

Dahla sms tu berbauk politik and boleh dikira menghasut jugakla. Aku xnak letak sms dia dekat sini sebab konpem nanti akan ada orang forward. Kira cam aku boleh jadi penyebarla nanti.

Kalau aku paste kat sini sms orang tu, memang korang2 ni pun boleh terhasut sama. Before this pun ada dapat sms dari orang P**. Dia wish Selamat menyambut Maulidur Rasul. Tapi aku still xpaham kat celah mana diorang boleh dapat no aku.

Grrr..

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.