Wednesday, February 8, 2012

Pernah x korang buat benda2 ni?

Adakah semasa kecil dahulu anda pernah buat perkara2 berikut??
  1. Buka kipas meja, cakap dengan kipas sebab hendak dengar suara bertukar;
  2. Naik kereta, tengok bulan & ingat bulan ikut kita;
  3. Naik basikal, boleh lepas tangan dari ‘handle’ rasa hebat;
  4. Masa sekolah, ada orang bagi milo percuma, lepas ambil sekali, menyamar menjadi orang lain, beratur ambil air lagi;
  5. Lukis burung guna huruf M;
  6. Lukis matahari di penjuru atas kertas lukisan dan antara bukit;
  7. Masa kecil, fikir bentuk hati yg sebenar macam ini…..
    love
  8. Tutup peti ais dgn perlahan, sebab hendak tgk bila lampu peti ais padam;
  9. Kalau tak siap kerja sekolah sengaja tinggalkan buku latihan di rumah.
- copy dr blog Tulip Malam -


Hahah..Bila pikir balik sekarang ni memang kelakarla benda2 yang kita pernah buat time zaman kanak2 dulu. I miss that moments :)


p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

1 comment:

Affan Ruslan said...

Kecik2 memang masa kita belajar dan eksplore benda2 baru. Bila besar, fikir balik pasal perkara2 yg dibuat masa kecik mesti tersenyum sorang.

"Aku pun taktau kenapa aku buat macam tu masa kecik dulu". Haha.

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.