Tuesday, February 28, 2012

Pikir ape tu?

Serius sangat pagi tadi time on the way nak pergi ofis aku boleh tersilap masuk simpang nak pergi ofis. Ntah apa benda la yang aku pikir sampai xsedar langsung tersalah jalan. Boleh plak menonong je sampai dah nak masuk presint 11.

- credit to Google -
Tu pun nasib baik tadi ada 1 kereta cam nak himpit kereta aku. Terus tsedar dah salah jalan. Kalau x memang naya je aku jalan sampai ke mana. Dahla kat Putrajaya ni kalau nak u-turn memang susah gila. Kena masuk presint2 lain dulu baru boleh nak u-turn.


p/s: memang aku selalu xsedar kalo tengah drive. Boleh x? tapi bukan tidur...

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

2 comments:

madammondoq said...

eh.. i pernah.. bawak2 kete pastu berangan.. salah masuk simpang.. haha..

iylia said...

@madammondoq bahaya kn kalo berangan time driving

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.