Wednesday, February 22, 2012

Sakitnye...

Aku tengah sakit gusi ni. Nampak cam bengkak sebab kelmarin masa makan ikan, tulang ikan tu tercucuk kat gusi. So sekarang tengah berdenyut2.

- pic from Google -

Korang ada petua x macam mana nak kurangkan bengkak gusi ni?

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.