Tuesday, March 20, 2012

Qasidah Pilihan Saya

Hari ni nak islamik sikit. So korang dengar n hayatilah qasidah pilihan aku hari ni ok :) Kalau siapa yang xbiasa dengan qasidah ni, qasidah tu merupakan satu syair dari Arab. Tenang je bila dengar.

The qaṣīdaᵗ (also spelled qaṣīda), in Arabic: قصيدة, plural qasā'id, قــصــائـد; in Persian: قصیده (or چكامه, chakameh), is a form of lyric poetry that originated in preIslamic Arabia. Well known qasā'id include the Qasida Burda ("Poem of the Mantle") by Imam al-Busiri and Ibn Arabi's classic collection "The Interpreter of Desires". (source: Wikipedia)




- Ya Thoybah -

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.




banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.