Monday, March 5, 2012

Review: The Lorax 3D

Hari Jumaat lepas aku dapat invitation daripada ChurpChurp untuk tengok premiere screening - The Lorax. Banyak hall dibuka untuk premiere screening The Lorax ni sebab masa aku sampai kat kaunter ChurpChurp & Nuffnang, kat sebelah tu adala nampak 8tv punya kaunter.


From the Makers of Despicable Me. Despite warnings from the tree-loving Lorax, a greedy entrepreneur strips a forest of its stock of Truffula trees to manufacture clothing.
Berbaloi2 untuk korang tengok. Jalan cerita sangat smooth je. Colourful (of cos la kan sebab ni kartun. Harus colourful untuk tarik minat budak2). Lagu2 dalam The Lorax ni best2 and teringat kat 3 ekor ikan yang suka menyanyi. Cute je.

- credit to Google -
Since dah nak start school holiday, apa kata korang bawak anak2 korang pergi tengok The Lorax ni.

- see, aku dapat 2 tiket tuuuu! -

- kebetulan masa sampai tu maskot The Lorax ni keluar. Laju2 aku mintak nak amik gambar -

Thank You ChurpChurp!! Kasila saya menang contest lagi. Nanti boleh tengok movie banyak2 :)

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.



banner

2 comments:

RazFiRa said...

Lorax ni dah tua ea? ade misai? hehehe

iylia said...

@RazFiRa xde plak dlm movie tu cite Lorax ni dh tua ke x. tp dia tu penjaga hutan ;)

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.