Tuesday, April 3, 2012

Medan 2012

Korang tengokla gambar2 yang ni dulu. Kat sana hujan je memanjang. Full entry bakal menyusul :)

- Polonia Airport yang Busy -

- Kolam Sri Deli -

- Penjaja makanan dekat tepi Masjid Raya -

- Rumah banglo besar2 -

- Landasan keretapi dekat bandar Medan -

- Amaliun Food Court -

- Ada demo bantahan kenaikan minyak dekat sana -

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

2 comments:

madammondoq said...

entry Bali i pun tak terupdated lagi ni.. ;)

iylia said...

@madammondoq sy ade bc entry bali madam psl stuck kt jakarta.

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.