Thursday, May 31, 2012

Exclusive Screening - Piranha 3DD by Churp Churp

Malam tadi aku pergi tengok Exclusive Screening - Piranha 3DD dekat TGV Sunway Pyramid dengan adik aku. As usual, tiket adalah free hasil menang jawab komen kat fanpage Churp Churp.


- pic from ChurpChurp -
 " After the terror unleashed on Lake Victoria in “Piranha 3D” (2010), the pre-historic school of blood thirsty piranhas are back. This time around, looks like the evil fishes didn’t get enough of feasting on human flesh! How do we know – the razor sharp teeth and their aggressiveness say it all. We don’t need them to take a bite on us to prove how desperate they are for meat, right? Ouch! "
Korang boleh baca full plot dekat wikipedia Piranha 3DD. Starting movie ni dah rasa suspens semacam je sebab ikan pirana ni buat serang hendap dekat orang dalam tasik. Memang ganas betul pirana tu. Tapi in the middle tu dah macam xsyok sket movie ni. Dah xrasa keganasan si pirana tu.

- Nila rupa ikan pirana tu. Ngeri jap tengok gigi2 tajam tu. Pic from sknr -

Duration movie ni lebih kurang 1jam 15minit. Movie ni xde climax.Alih2 dah abes macam tu je.

- Lifeguard 'Big Wet' -
- Mangsa2 piranha dekat swimming pool 'Big Wet' -
- Orang yang buat research pasal pirana -
Overall aku kasi 1star je dekat movie ni sebab ada buat aku rasa suspens sikit masa starting. Jangan lupa saksikan movie ni di pawagam2 yang terdekat dengan rumah korang.

Piranha 3DD
Released Date: 31st May 2012

Thanks ChurpChurp & TGV. Lain kali kasila tiket free lagi.hiks ;)



p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.



banner

4 comments:

Mohammad Majduddin said...

woa! bertuahlah dpt ticket free.. nk jugak.. haha. btw, visit my blog kalau nak tahu cara buat duit lagi lumayan, cepat dan senang dari churp2! =)

sohoque said...

hahaha.. dah satu star jer. tak mau la tgk..! lagipon x sesuai bawak anak-anak. byk sgt bikininya..

iylia said...

@sohoque mmg xseswai utk budak.bikini bsepah dr start smpai abes

kak ina kl said...

sekarang ni tak minat dah nak tenguk wayang memalam..malas nak keluar

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.