Tuesday, June 26, 2012

Biolyn Hair Spa Seri Kembangan | RM 10

Korang ni mesti ada salun favourite untuk gunting, wash and blow kan rambut korang kan? Baru-baru ni aku ada pergi satu salun - Biolyn Hair Spa dekat Seri Kembangan.


Dengan hanya serendah RM 10, korang dah boleh mendapatkan treatment dekat Biolyn.

Wash & Blow (for her) = RM10
Wash & Blow (for him) = RM 10
Wash & Cut (for him) = RM 10


Biolyn Hair Spa ni sangat luas. So customer memang akan sangat selesa untuk mendapatkan treatment. Ruangan menunggu juga selesa dengan pelbagai majalah. Takdelah bosan sangat.


- salah seorang customer tengah mendapatkan treatment -

- dinding semua glasses -

Pelbagai produk penjagaan rambut dan badan ada dijual disini. Harga pun takdelah mahal sangat.





Thanks to Bro Framestone yang sudi menjemput saya datang ke sini. Dapatlah saya berkenalan dengan bloggers yang lain, antaranya Iera, K.Ain, Noorleen, Ahmad Fauzi, Ujang & Nursyafiq

- Goodies Bag -
Dalam bag tu ada 1 product dari Biolym - Skin Phyto Hyaluronic Acid Solution. Lepas 1 minggu aku guna, hasilnya memang sangat menakjubkan. Kulit rasa sangat lembut dan anjal :) Sesuai digunakan untuk 1 badan. Harga sangat berbaloi dan yang penting tidak mengandungi bahan kimia.


 Jom beramai-ramai kita datang Biolyn!!! Rugi kalau korang tak cuba hair spa dan produk dekat sini.

Biolyn Products (M) Sdn Bhd
55-1, 2, 3, 4 Jalan SP 2/1, Taman Serdang Perdana
43300 Seri Kembangan, Selangor
Tel : 03-8941 8303, 8945 6780
Fax : 03-8941 7303
Email : enquiry@biolyn.com.my


p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

8 comments:

NoorLeen Fazel said...

Sis..mmg btul..i guna produk yg diorg kasi tu kat muka jugak..mmg best sgt...terbaik :-)

iylia said...

@NoorLeen Fazel tula psl..dh plan ni nk pg restock produk tu.heheh

atty's said...

dekat jugak ngn umah, leh ar terai nanti

iylia said...

@atty's tryla kak

Wawa Tasliman said...

boleh lah pergi nanti, dekat je dengan rumah.. :)

hamzah ian said...

fuhyoo.. laki buleh guna?

Cik Bunga Leen said...

Salam sis....nak mohon jasa baik..tolong edit pic kita ramai2 dan buang/edit/crop pic ana paling kiri baju hitam tak bertudung tu serta komen2 ana. ana dh berhijrah...mohon jasa baik ye....syukran :')

Iylia said...

@Cik Bunga Leen Hi dear.. Already removed your photo from my blog.

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.