Thursday, July 19, 2012

Good Bye Holidaycity.com

Hari ni last day aku kat Holiday City. After 3 tahun lebih kat sini, macam2 benda dah aku belajar. Ni adalah my 1st job. next week dah kena start kerja kat Ampang. Hopefully semua berjalan dengan lancar, dapat kawan2 yang best, bos yang best n environment kerja yang best.

- department IT yang macam lab kat level atas. sekarang dah xmacam ni lagi -




- inter department handball tournament -




- Event Hari Raya @ Bayou Coffee House Cyberjaya -





Ni bestfriend aku - K.Julie @ meriah ceria.Dia ni la yang start tegur aku dulu masa 1st day kerja. Memang over peramah. Macam2 dah benda yang kitorang buat n lalui bersama..Ada yang happy n ada juga yang xhappy. Thanks K.Julie :)

*** Nak Promo kejap dekat sini. Kalau korang nak cari hotel-hotel yang murah dan bersesuaian dengan bajet, korang bolehla buka website Holidaycity. Macam-macam jenis hotel dekat pelbagai negara ada dalam 1 website. ***


website: http://www.holidaycity.com
Facebook: http://www.facebook.com/Holcity
Twitter: twitter.com/holiday_city

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.