Tuesday, October 2, 2012

Sorry

Almost 2 bulan xsentuh n xupdate blog ni. Sejak kerja kat ofis baru ni, memang xde masa senggang langsung nak blogwalking. Busy je memanjang. Keluar awal2 pagi, pastu stuck dalam jam. Dah maghrib baru sampai rumah. Kalau ada assignment malam2, dekat pukul 12 baru jejak rumah tu.

Walaupun busy, tapi aku rasa kerja baru ni banyak membantu confident level aku ni. Before this kerja mengadap pc je. Tapi sekarang aku dah kena buat presentation and training.

Kitorang nak keluarkan new holiday packages. Nanti kalau dah ade, aku tunjuk kat sini. Bolehla korang cuci mata nak pergi holiday dekat mana ;)



p/s: Bisnes coklat, fruit & blueberry cheese tart and cupcake still berjalan seperti biase even busy. Jangan malu n segan untuk contact Sweet Cottage ye :)

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

2 comments:

nadia said...

welcome back to dunia blogger. ;p
hihi :))

nur said...

hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.