Sunday, May 19, 2013

Bazaar Oh Bazaar (25 - 26 May 2013)

OHai korang!!

Dah lama sangat aku x blogging. Bersawang dah blog ni. InsyaAllah akan start balik slowly.hehehe ;p

Hari ni aku nak promote kat korang pasal booth yang akan aku join untuk jual produk bakery Sweet Cottage.

Ni first time aku nak buka booth, so memang ada rasa nervous. Dahla memang dah lama juga tutup 'kedai'. Sekarang ni je baru nak start balik.

So since last week dah dapat a few order for akikah & students. Haruslah pulun untuk siapkan order diorang semua ni. Dengan nak siapkan produk untuk booth lagi. Memang menguji kesabaran n time management.huhu

Okla..sape2 yang duduk berdekatan dengan Wangsa Maju tu, mehla datang kat booth aku 25-26 May 2013 @ NZ Curry House Wangsa Maju.

Jumpa anda disana!!


No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.