Thursday, June 19, 2014

Kelas Asas Dekorasi Kek

Hari Sabtu yang lepas aku pergi berguru Basic Buttercream Cake dengan Kak Ellie dari KekCawan.com.my. Dah lama sangat nak pergi kelas deko kek ni. Before this pernahlah try banyak resepi yang ada dekat internet n tengok youtube mat salleh deko kek. Tapi selalu sangat frust sebab tak jadi. Hahah

Banyak input yang aku dapat after datang kelas dengan Kak Ellie ni. Dia ajar daripada asas like kita ni tak tau langsung nak baking sampailah ke tips-tips kek semua tu. Siapa yang tengah mencari kelas deko kek tu, korang tryla contact Kak Ellie. Kelas tu diadakan dekat rumah Kak Ellie di Taman Tropika, Sg Tangkas, Bangi.

Kak Ellie
KekCawan.com.my

KakEllie tengah bagi penerangan pasal nozzle

Nilah kek yang bakal dideko oleh kitorang

Kek yang aku deko

Sempat jugak tengok Kak Ellie deko kek yang customer order

Kami bersama kek yang sudah siap di deko


p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate & Cake, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.