Saturday, August 9, 2014

Set Beriani Darat Johor by Sweet Cottage

Jom dapatkan Set Beriani Darat Johor dari Sweet Cottage sekarang!

Set Beriani Johor ni merupakan pek permulaan untuk korang memasak nasi beriani.Segala bahan, rempah-ratus dan beras basmathi telah disediakan dalam 1 kotak. Resepi untuk memasak ada tersedia di belakang kotak. Set lengkap 3 in 1 Beriani terdiri daripada Nasi BerianiLauk Beriani (Ayam/Daging) dan Dalca.

Hanya Ayam/ Daging dan sayur-sauran untuk Dalca tidak disediaan dalam Set Beriani Darat Johor ni. Cadangan hidangan untuk 8 - 10 orang makan.

Harga adalah sangat berpatutan. Sempena dengan bulan Ramadhan & Syawal yang bakal menjema, apa kata krang order Set Beriani Darat Johor ni. Boleh dijadikan ole-ole balik kampung nanti. Tak pun korang boleh masak sendiri untuk menjamu ahli keluarga dan tetamu yang datang ke rumah :)

Harga Set Beriani Darat Johor : RM 33/ kotak (tidak termasuk pos)
Kos Pengeposan: RM 13/ kotak (SM)
                           

Untuk order, korang boleh hantar email / online form kepada Sweet Cottage.

- Set Beriani Darat Johor -

- Rempah dan Ramuan Set Beriani -
- Beras Basmathi -

- Resepi disediakan di belakang kotak -


Untuk makluman semua, Sweet Cottage dah ada account Instagram tau. Korang bolehla follow instagram kami untuk mengetahui pelbagai updates!



p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate & Cake, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner
read more

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.