Monday, August 4, 2014

Syawal Tahun Ni

Alhamdulillah dapat juga berjumpa Syawal pada tahun ni. Kami berdua beraya secara sederhana saja. Persiapan pun takde buat beria sangat. Tapi sempatlah juga siapkan kuih raya for both sides. Kuih raya rumah sendiri je yang takde. Camno tu? Huhuhu

Tahun ni aku beraya kat sebelah family suami di Tg Malim. Sehari sebelum raya, family in law siap bakar kaki kerbau & lembu untuk dijadikan sup gearbox. 1st time aku tengok.. haha.

Lepas selesai solat raya dan bersalaman, kitorang semua gerak menziarahi keluarga sebelah mak mertua di Teluk Intan dan keluarga bapa mertua di Sg Besar
- me & husband -

- Gegirls -

- dengan family sebelah mak mertua -
Pada raya ke-2, kami semua dikejutkan dengan pemergian atuk husband. Sebelum balik Muar, kami pergi ziarah arwah dulu. Masa 1st day raya tu sempat juga kami bergambar dengan atuk. Al-Fatihah..semoga rohnya dicucuri rahmat.

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate & Cake, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.